کیان پاورپوینت

پاورپوینت,مقاله,پی دی اف,تحقیق,جزوه

کیان پاورپوینت

پاورپوینت,مقاله,پی دی اف,تحقیق,جزوه

کارآفرینی شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) 105 ص

شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) 105 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 77 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 69
کارآفرینی شرکت تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) 105 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت تهران همبرگر (فرآورده‌های گوشتی مام) 105 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 69

حجم : 381 کیلوبایت



تاریخچه شرکت تهران همبرگر
فرآورده های گوشتی مام
مقدمه :
این شرکت فعالیت خود را براساس قواعد و قوانین نظارتی و بهداشتی از سال 1357 با جدیت شروع و ازجمله پیشگامان تولید همبرگر به سبک و سیاق جدید (تولید صنعتی) می باشد که مدارک و اسناد موجود نمایانگر آن می باشد این کارخانه نقش بسزایی درتغییر و تحول نحوه تولید همبرگر از حالت سنتی و غیره بهداشتی داشته و درواقع می توان آنرا از پیشکسوتان این صنعت دانست کارخانه تهران همبرگر (فرآورده های گوشتی مام) ازنظر جغرافیایی درغرب تهران بزرگ تراز گرفته به دیگر سخن اولین کارخانه تهرانی تولید همبرگر و کباب لقمه با نشان استاندارد می باشد محل دقیق کارخانه کیلومتر 17-اتوبان تهران کرج-بین جاده مخصوص و اتوبان

خیابان داروپخش است.
این کارخانه دارای بهترین وسایلی برودتی و سرمایشی و دستگاه قالب گیری اتوماتیک، نیمه اتوماتیک و میکسر چرخ گوشت و تونل شیرینگ و سایر دستگاه های بسته بندی تمام استیل می باشد و ازجمله امکانات مطرح این واحد تولیدی میتوان به آزمایشگاه های کنترل کیفیت اشاره کرد که شامل آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی است و دارای تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و مزین است همچنین دارای چندین کامیون و کامیونت سردخانه دار جهت توزیع فرآورده های گوشتی منجمد (کباب و انواع همبرگر) است.
محصولات تولیدی این کارخانه شامل همبرگر ممتاز، همبرگر معمولی و کباب لقمه می باشد نظربه اینکه مسئولین شرکت معتقدند که به لحاظ کمی و کیفی و تنوع محصولات می بایست خود را به معیارهای بین المللی نزدیک کنیم تولید محصولاتی نظیر پیتزای منجمد، مرغ برگر و قارچ برگر را دردستور کار خود قرار داده اند امروزه با مطرح شدن سیستم های جدید نظارتی و بهداشتی در دنیا و ارتقاء سطح کنترل کیفیت بهداشتی و تا حد امکان نزدیک به معیارهای بین المللی ازعمده مطالب سطوح درسلامت مواد غذایی است بطور کلی درسراسر جهان دو سیستم نظارتی از دیدگاه بهداشتی وجود دارد.
سیستم قدیمی کنترل که در اغلب کشورهای توسعه یافته تقریباً نسوخ ولی درکشورهای توسعه نیافته و تاحدودی درحال توسعه به اجرا درمی آید اساس این سیستم مبتی بر انجام آزمایش کمی و کیفی (شیمیایی و میکروبی) است که از دیدگاه نظارتی دارای اشکالات قابل ملاحظه ای است که خارج ازحوصله نوشته حاضر می‌باشد.
سیستم جدید یا سیستم حسب (
HACCP
) که درسال 1973 ابتدا درسازمان فضانوردی ایالات متعهده آمریکا
(NASA)
برروی مواد غذایی مصرفی توسط فضانوردان درطی مسافرتهای فضایی به اجرا درآمد و رفته رفته به یک سیستم بین المللی مطرح و قابل قبول تبدیل گردید حتی درسازمان تجارت جهانی به عنوان یک الگو خدشه ناپذیر وضروری در تولید و توزیع و مصرف مواد غذایی تبدیل شود شرکت تهران همبرگر افتخار دارد تا به عنوان اولین شرکت تولید فرآورده های گوشتی منجمد ایران اعلام نماید که درحال گذار ازسیستم نظارت قدیمی به سیستم نظارت بهداشتی نو و براساس معیارهای بین المللی و پیشرفته
HACCP
می باشد و دراین مورد تحقیقات منظمی را شروع نموده که حاصل آن ارائه کتابچه های درزمینه مورد بحث است که با بهره گیری از نظرات استاتید مجرب دانشگاه و منابع داخلی و خارجی تهیه شده و با جدیت تا اجرای کامل سیستم
HACCP
به پیش می رود.
کادر اداری و اجرائی این شرکت شامل
1-هیئت مدیره
2-مدیر عامل
...


کارآفرینی شرکت آب معدنی کوهسار 111 ص

شرکت آب معدنی کوهسار 111 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 280 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 87
کارآفرینی شرکت آب معدنی کوهسار 111 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : شرکت آب معدنی کوهسار 111 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 87

حجم : 752 کیلوبایت


مقدمه
آب ماده ای فراوان در کره
زمین

است. به شکل های مختلفی همچون
دریا

،
باران

،
رودخانه

و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب
آشامیدنی

استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد
.
با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی بسیاری از دولت‌ها در سراسر دنیا شده است. گاهی بدلیل مشکلات کمبود آب ، این ماده را جیره بندی می‌کنند تا مصرف آن را تعدیل نمایند
.
ماده ای شگفت انگیز
فرمول شیمیایی آب
آب نوعی
ماده مرکب

...


روند طراحی نقشه های ساختمانی شرکت مشاوره ارکان توسعه 36 ص

روند طراحی نقشه های ساختمانیشرکت مشاوره ارکان توسعه 36 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 82 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 33
روند طراحی نقشه های ساختمانی شرکت مشاوره ارکان توسعه 36 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : روند طراحی نقشه های ساختمانیشرکت مشاوره ارکان توسعه 36 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 33

حجم : 202 کیلوبایت

توجه: در این فایل تصویر پروژه ها وجود ندارد و فقط پروژه ها معرفی شده اند به همراه توضیحات


دانشگاه آزاد اسلامی
واحد شهر ری
گزارش کار آموزی
موضوع
روند طراحی نقشه های ساختمانی
مکان :
شرکت مشاوره ارکان توسعه
استاد کار آموزی :
=
تهیه کننده :
=
با سپاس و تشکر از اساتید و هیئت علمی دانشگاه
آزاد اسلامی واحد شهر ری
با سپاس و تشکر از اساتید محترم دانشگاه
...


دفترچه راهنمای کاربری سیستم منیپولیتور نصب کاردبرد خودرو مگان 36 ص

دفترچه راهنمای کاربری سیستم منیپولیتور نصب کاردبرد خودرو مگان 36 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 12999 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
دفترچه راهنمای کاربری سیستم منیپولیتور نصب کاردبرد خودرو مگان 36 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : دفترچه راهنمای کاربری سیستم منیپولیتور نصب کاردبرد خودرو مگان 36 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 34

حجم : 23857 کیلوبایت


دفترچه راهنمای کاربری سیستم منیپولیتور نصب کاردبرد خودرو مگان
شرکت به اندیشی و فناوری فردا
ویرایش دوم
خرداد ماه 86
فهرست مطالب:
عنوان

شماره صفحه
1-
مقدمه .............................................................................................................
2
2-
تجهیزات ایمنی .............................................................................................
3
3-
کاربرد دستگاه ................................................................................................
4
4-
گارانتی ..........................................................................................................
5
5-
راهنمایی ........................................................................................................
6
6-
اجزاء دستگاه .................................................................................................
...


دستگاههای اسپان باند و منسوجات بی بافت 59 ص

دستگاههای اسپان باند ومنسوجات بی بافت 59 ص
دسته بندی کارآفرینی
فرمت فایل zip
حجم فایل 438 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 49
دستگاههای اسپان باند و منسوجات بی بافت 59 ص

فروشنده فایل

کد کاربری 23046

نام فایل : دستگاههای اسپان باند ومنسوجات بی بافت 59 ص

فرمت : .doc

تعداد صفحه/اسلاید : 49

حجم : 751 کیلوبایت


موقعیت جغرافیایی کارخانه
کارخانه بافتینه ملایر در کیلومتر 4 جاده ملایر

همدان واقع شده است که دارای سه تیپ ساختمان می باشد:
1- ساختمان های تولیدی (ساختمان تیپ 1) با مساحت 4078
2- ساختمان های اداری و خدماتی (ساختمان های تیپ 2) با مساحت 4460
3- ساختمان های جنبی (ساختمان های تیپ 3) با مساحت 1562 مترمربع
ظرفیت اسمی این کارخانه 12000 تن در سال است. این کارخانه دارای 400 نفر پرسنل می باشد که به صورت هماهنگ در 4 شیفت کاری فعالیت می کنند. مسئولیت و مدیریت این کارخانه بر عهده جناب آقای مهندس سید محمد مرتضوی می باشد.
مقدمه
تولید مصرف منسوجات بی بافت به صورت روزافزونی مورد توجه کشورهای پیشرفته قرار گرفته به طوری که به خصوص در کشورهای آمریکا، اروپا، ژاپن و چین میزان تولید آن به سرعت در حال افزایش است. تولید منسوجات بی بافت در اروپای غربی که در سال 1989 بالغ بر 414 تن بود در سال 2000 به 1026 هزار تن رسید و حدود 5/2 برابر گردیده است. تنوع مصارف منسوجات بی بافت، در زمینه های بهداشتی، وسایل منزل، خودرو، مهندسی ساختمان و برخی از مصارف صنعتی، کشاورزی و پوشاک و

به صورت گسترده ای در حال توسعه بوده و میزان تولید جهانی منسوجات بی بافت در سال 2002 به بیش از 3900 هزار تن رسیده است.
تجهیزات اصلی کارخانه به شرح زیر است:
2 یونیت اسپان باند مدل
S-M-X-S
(چهار لایه) شامل:
فیدر
اکسترودر
اکسترودر
پمپ ریسندگی
1 دستگاه
1 دستگاه با الکتروموتور گیربکس و هیتر
2 دستگاه با سایز 180 با الکتروموتورها و هیترها و گیربکس ها
6 دستگاه
تهویه مرکزی، خنک کننده، دستگاه کشش، کلندر و سایر تجهیزات
...